volver

Nueva zona infantil y mejora del paseo contiguo, proyecto ganador de los presupuestos participativos de Alcora

El Ayuntamiento de l'Alcora ha dado a conocer el proyecto ganador de los presupuestos participativos 2020. Se trata de la ...

Aquest projecte, que s’inclourà en els comptes municipals de 2021 amb una partida pressupostària de 70.000 €, ha aconseguit un ampli suport dels veïns que han votat a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

El resultat de les votacions ha sigut el següent: nova zona verda i millora del passeig (49% dels vots), rehabilitació de la Torre del Repés (17%), construcció de pistes de pàdel (12%), instal·lació d’aparells de gimnàstica per a persones majors al parc Germanes Ferrer Bou (10%) i renovació de les escales del carrer Azulejera (8%).

A més, alguns participants han optat per indicar altres iniciatives alternatives als 5 projectes proposats.

Des del Govern municipal han agraït la implicació dels veïns i veïnes en els pressupostos participatius, “tal com resa el seu eslògan, l’Alcora la fem entre tots”, han destacat.

Cal recordar que el projecte guanyador dels anteriors pressupostos participatius va ser la creació d’una zona verda a l’avinguda Corts Valencianes, que va obtindre el 40% dels vots. Un projecte que s’ha adjudicat recentment i que en unes setmanes començarà a materialitzar-se.