Tornar

Nova zona infantil i millora del passeig contigu, projecte guanyador dels pressupostos participatius de l’Alcora

L’Ajuntament de l’Alcora ha donat a conéixer el projecte guanyador dels pressupostos participatius 2020. Es tracta de la creació d’una nova zona infantil a l’entrada de la localitat, enfront de l’edifici de protecció civil i l’IES Ximén d’Urrea. Una actuació que inclou també la millora i tancat del passeig contigu, que guanyarà així en seguretat.

Aquest projecte, que s’inclourà en els comptes municipals de 2021 amb una partida pressupostària de 70.000 €, ha aconseguit un ampli suport dels veïns que han votat a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

El resultat de les votacions ha sigut el següent: nova zona verda i millora del passeig (49% dels vots), rehabilitació de la Torre del Repés (17%), construcció de pistes de pàdel (12%), instal·lació d’aparells de gimnàstica per a persones majors al parc Germanes Ferrer Bou (10%) i renovació de les escales del carrer Azulejera (8%).

A més, alguns participants han optat per indicar altres iniciatives alternatives als 5 projectes proposats.

Des del Govern municipal han agraït la implicació dels veïns i veïnes en els pressupostos participatius, “tal com resa el seu eslògan, l’Alcora la fem entre tots”, han destacat.

Cal recordar que el projecte guanyador dels anteriors pressupostos participatius va ser la creació d’una zona verda a l’avinguda Corts Valencianes, que va obtindre el 40% dels vots. Un projecte que s’ha adjudicat recentment i que en unes setmanes començarà a materialitzar-se.