Tornar

La Generalitat Valenciana autoritza el centre de dia de l’Alcora

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament de l’Alcora l’autorització administrativa de funcionament del centre de dia del municipi. El consistori ha rebut la tan esperada notícia després d’haver fet un treball intensiu per a la seua posada a punt.

“L’esforç, la dedicació i la perseverança acaben donant els seus fruits”. Amb aquestes paraules, l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, ha posat en valor la tasca duta a terme per Tica Pons al capdavant de l’àrea de Polítiques Inclusives fins a aconseguir que les instal·lacions compliren amb tots els requisits i reuniren tot el mobiliari i equips necessaris per a l’obtenció d’aquest permís.

“La posada en funcionament del centre de dia suposarà un salt qualitatiu molt important en l’atenció als nostres majors i una notable millora de la seua qualitat de vida i la dels seus familiars i cuidadors, per això sempre ha sigut una gran prioritat per al Govern municipal”, ha manifestat Pons.

En la mateixa línia s’ha pronunciat Falomir, qui ha recordat que es tracta d’un projecte “molt necessari i demandat” per la ciutadania. “Ara toca continuar treballant per tal de poder oferir com més prompte millor el millor servei a la població”, ha ressaltat.

Sobre la gestió del centre, Falomir i Pons han explicat que s’està duent a terme un estudi per a determinar quina és la millor opció a l’efecte d’eficàcia i eficiència; la prestació directa o la indirecta. El que és segur és que “en qualsevol cas, la gestió estarà controlada al 100% per l’Ajuntament”.

“Volem que el de l’Alcora siga un centre de referència i estem treballant des de diferents àmbits per a aconseguir-ho”, han ressaltat els responsables municipals.

Per a finalitzar, han indicat que “des de l’Ajuntament anirem informant de totes les novetats i, quan es concreten tots els detalls, farem una crida pública perquè aquelles persones interessades a treballar en el centre puguen presentar els seus currículums”.