Tornar

L’Ajuntament continuarà el projecte d’adequació d’un espai multiusos a Araia

L’Ajuntament de l’Alcora continuarà el projecte d’adequació d’un espai multiusos a Araia.

Cal recordar que en 2020 es va dur a terme una primera intervenció sobre sòl de titularitat municipal, procedent d’antigues eres comunals, per a adequar-ho a les noves demandes de la població, amb la finalitat d’afavorir el desenvolupament de diverses activitats lúdiques, esportives, etc. a la pedania.

En eixa primera actuació, es van sanejar les parcel·les afectades, retirant restes incontrolades de vegetació i evitant l’acumulació de les aigües de pluja causants de la proliferació de plagues d’insectes durant els períodes estivals.

“La intervenció ha resultat molt satisfactòria, perquè ha servit per tal de transformar un espai insalubre en una zona d’ús públic, molt ben rebuda per la població”, ha destacat l’alcalde, Samuel Falomir, en la seua visita a la pedania, acompanyat pel regidor de Pedanies, Ricardo Porcar, i la regidora d’Esports, Ana Huguet.

“Ara resulta necessari dur a terme una segona intervenció amb la finalitat de preservar el treball executat”. D’aquesta manera, s’elaborarà un sistema de recollida d’aigües pluvials perimetrals a la plataforma realitzada i es millorarà la pavimentació d’aquesta.

El projecte, que ascendeix a 40.000 euros, està contemplat dins de la modificació de crèdits aprovada en el ple municipal del mes de març.