Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora realitza millores al parc Guitarrista Tárrega

L’Ajuntament de l’Alcora està desenvolupant un projecte de millora al parc situat al carrer Guitarrista Tárrega. Aquest matí, l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, han realitzat una visita a les obres.

L’actuació consisteix, principalment, en la pavimentació de la zona, que s’està executant amb formigó imprés per a exteriors de 10 centímetres de grossària.

“Estem bolcats en els nostres parcs i jardins amb un ambiciós pla que contempla tant la creació de nous espais verds i d’esplai com la millora dels existents”.

Sobre aquest tema, els responsables municipals han recordat que enguany es millorarà 7.500 m² de parcs i zones verdes amb una inversió “històrica” per a aquest fi de 700.000 euros, aproximadament.

Entre altres enclavaments, s’actuarà als Jardins de la Vila, la urbanització el Pantà, la carretera Llucena, el carrer Tinent General Federico Michavila i el paratge de Sant Vicent.

A més, en aquests moments estan en marxa els projectes per a la creació de dues noves zones verdes, al carrer Camí Nord i a l’avinguda Corts Valencianes.

L’objectiu del primer és convertir l’actual solar en un espai públic per al descans i gaudi dels veïns, a més de solucionar els problemes d’humitats i brutícia a les edificacions confrontants. I amb el segon s’oferirà a la població una zona de descans i esbarjo totalment accessible.