Tornar

L’Alcora garantix també a l’estiu les necessitats bàsiques d’alimentació a menors en situació de vulnerabilitat

L’Ajuntament de l’Alcora ha posat en marxa durant el període estival un programa d’atenció de necessitats bàsiques d’alimentació a menors procedents de famílies amb dificultats econòmiques.

L’objectiu de la iniciativa, com explica el regidor de Polítiques Inclusives, Agustín Chiva, és “facilitar també a l’estiu, període en què els menjadors escolars estan tancats, un menú adequat a cada menor que afavorisca el seu bon desenvolupament, respectant les possibles característiques especials de salut dels menors”.

Els menús són retirats per les famílies en un establiment de catering de la localitat.

Per al govern de l’Alcora “és prioritari atendre les persones més vulnerables, especialment si es tracta de xiquets”.

De moment, participen en este programa 30 menors, d’entre 3 i 18 anys, però recorden que la inscripció encara està oberta a les famílies que ho desitgen i complisquen els requisits. Els interessats han de dirigir-se a l’Ajuntament de l’Alcora, concretament, al departament de Serveis Socials.

A més de la part nutricional, cal destacar que enguany l’Ajuntament ha reservat places a l’Escola d’Estiu per a menors en situació de vulnerabilitat. Així, els xiquets i xiquetes que s’han apuntat estan participant en totes les activitats que s’oferix des d’este servei: esportives, lúdiques, artístiques, culturals, de compromís social, etc.