Tornar

L’Alcora recuperarà la piscina del paratge de Sant Vicent

L’Ajuntament de l’Alcora sumarà una nova actuació en el seu objectiu de millorar i posar en valor el paratge de Sant Vicent. Es tracta de la recuperació de la piscina, que porta aproximadament huit anys tancada.

Amb càrrec al pressupost de 2021, el consistori durà a terme els corresponents treballs de condicionament, tant de la piscina com del seu entorn, amb la col·locació de gespa i altres elements perquè els veïns puguen gaudir de la instal·lació el pròxim estiu. Així ho han explicat l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Naturalesa, Ricardo Porcar.

“Es tracta d’un dels compromisos del nostre programa de govern i l’any vinent serà una realitat”, han subratllat.

Porcar ha recordat algunes de les actuacions de millora realitzades recentment al “pulmó verd” de l’Alcora com són les tasques de neteja intensiva, la creació d’una àrea tallafocs i la recuperació de la zona d’acampada.

Cal recordar que el mes de febrer passat, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica va remetre a l’Ajuntament la resolució per la qual s’autoritzava de nou aquest espai.

El regidor ha avançat, a més, que “estem treballant en altres iniciatives que es duran a terme al paratge i que prompte podrem anunciar”.

“Portem ja un temps treballant en els pressupostos per al pròxim any, pensant en aquells projectes que serviran per tal de millorar l’Alcora i la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, ha manifestat l’alcalde.