MEMORY

Art al voltant d’un objecte-record

L’activitat que proposem es desenvolupa al voltant d’un element-objecte amb significació personal per a l’alumne o l’alumna. Es realitza en dues fases (el mateix dia) per tal de fer entendre a l’alumnat la figuració i l’abstracció.

De l’activitat, resultaran dos obres individuals per a l’alumnat, a més d’una obra col·lectiva.

Com ja hem especificat, tota l’activitat girarà al voltant d’un objecte personal de cada alumne (és important que abans de venir al taller siguen capaços d’expressar aquests sentiments).

Aquest objecte haurà de ser de tela, llana, fil o esponja. Proposem aquí alguns objectes: peücs, pitets, pantalons, jerseis, calcetins, joguines de tela…

Utilitzarem l’objecte per a treballar l’art figuratiu a través de la fotografia i la tècnica de la immersió en porcellana de paper.

Usarem l’abstracció, o millor dit l’expressionisme abstracte, a través de l’expressió directa dels sentiments que l’objecte provoca amb el modelat i la tècnica pictòrica del dripping.

Finalment, realitzen un mural ceràmic conjunt, en el qual deixaran que siga el color el que expresse una cançó prèviament seleccionada pel grup.