Fase II. Enero - mayo 2020

(Aquesta va ser la primera estimació que, a causa de l’estat d’alarma pel COVID-19, es prolongarà, en principi, fins a octubre de 2020).

Alçat topogràfic del mur: realitzada pel topògraf Miguel Masip Piqueras.

Treball de divisió per trams i escalat: adaptació de la maqueta a l’espai de la Sala 1 d’Exposicions Temporals del Museu de Ceràmica.

Workshops de l’alumnat amb Xavier Monsalvatje: es realitzen les maquetes utilitzant el mateix material ceràmic de l’obra final: gres porcellànic extrudit de l’empresa Art Antic de l’Alcora. Els dibuixos es plasmen amb la tècnica de l’esgrafiat sobre els trams de mural a escala 1:5 (els workshops es van veure interromputs per la pandèmia del COVID-19 i es reprengueren al juny, o a principis del curs 2020-2021, setembre-octubre).

Exposició “La fàbrica d’idees”: inauguració prevista per al 18 de maig de 2020, coincidint amb la celebració del dia internacional dels Museus (DIM), organitzat per ICOM sota el lema: “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”. Lloc: Sala 1 d’Exposicions Temporals del Museu de Ceràmica de l’Alcora.

(Inauguració i exposició ajornades. En aquests moments s’està reestructurant el calendari i l’exposició es posposarà fins a estar finalitzades totes les maquetes. A través del web, s’actualitzarà la informació relativa a aquest projecte).